Allt annat än att plugga

 
Jag har rätt svårt att koncentrera mig när det gäller att plugga. Jag tycker det är fantastiskt kul, men det finns så mycket störningsobjekt och i mig tyvärr alldeles för lite självdisciplin. Det är oftast när jag pluggar som jag får otroligt bra idéer med allt annat och idag så började jag, eftersom det snöat så mycket , att jag måste ju ha en mössa eller så. Så var det med det, så jag började virka på ett pannband. Tog la 3 timmar eller så och den blev riktigt bra tycker jag! Det sköna med att göra saker själv, är att det passar just mig. Att jag kan anpassa det till mig, eftersom man har olika former på huvudet. Jag har ett väldigt avlångt huvud, men som är rätt stort och dessutom en kort panna, så det är svårt att hitta en som passar perfekt. Här hemma har jag två lådor med pysselsaker. En med garn och en med allt möjligt! Det är så kul, för att då får jag chansen till att göra dem fantastiska saker som kommer upp i mitt huvud.

världens bästa presentfixare?

Inför jul har jag tänkt otroligt mycket på julklappar till min pojkvän. Jag brukar nämligen vara rätt duktig på att komma på riktigt bra presenter till folk och jag vill inte göra någon skillnad på det 2012. Jag har tre olika grupper av presenter som jag tänkte ge honom. Den första gruppen är gamla spel till gameboy. Han önskade sig nämligen två zeldaspel specifikt och eftersom han så sällan önskar sig något, kände jag att jag verkligen behövde köpa dem till honom. Man kan tänka sig att gamla spel inte ska va så dyra och så tänkte även jag, men tji på mig, för spelen kostade 499kr st! Det är till och med dyrare än när dem såldes som nya, men jag tycker allt att han förtjänar dem där spelen ändå (även fast jag förstår att det innebär flera veckor utan att kunna få kontakt).
Den andra gruppen av presenter är ett par skor som jag ska fixa. Min pojkvän är nämligen ett jättefan av linkinpark och jag tänkte att ett par skor med deras logga på skulle va super! Knuxet var bara att det inte fanns, så jag fick ta saken i egna händer, så nu ska jag måla ett par fejkconverse med loggan på. Har köpt en textilpenna på panduro, så nu är det bara skorna som fattas. 
Tredje gruppen av presenter är egentligen ingen julklapp, utan en årsdags present. Jag och min pojkvän firar nämligen 2 år dagen innan julafton, vilket för mig gör det ännu mer mysigt med julafton. I år tänkte jag mig att han skulle få en fotobok med massor av bilder från våran tid än så länge. Det ända är, att jag inte kommit på riktigt vad jag ska skriva i boken, men det får jag lösa på vägen! 

Kom julen!

 
Det är än så länge är det bara november, men på söndag är det första advent. Jag tjuvstartade lite och har satt upp en ljusslinga på balkongen, en över teven, satt upp en julstjärna i fönstret, handlat julmat, storstädat etc. Nu ser jag fram emot att sitta och titta på greveholm på söndag, medan jag äter risgrynsgröt och vört med julost! 

Jobbhelg

22 timmars arbets helg är nu avklarat. Det kanske inte låter så mycket, 11 timmar per dag, men så är det inte sörrni. På lördagen jobbade jag mellan 07-22, vilket innebär att jag går upp kl 5 och går och lägger mig vid 12 tiden. Sedan är det fem timmars sömn för att sedan gå upp kl 5  och jobba igen i sju timmar. Jag kanske låter gnällig, men det är fruktansvärt jobbigt, även om jag trivs bra på mitt jobb.
 
En bra sak denna helg är dock att jag haft en inneboende mellan fredag och söndagen. Min kära och fina vän Sofia kom till mig och myste med sallad, choklad och lyxshake på max. Det var fint att ha sällskap, när sambon är borta. Man känner sig så ensam, eftersom man inte träffar någon annan än dem på jobbet sådana här helger och dessutom kommer hem till en tom lägenhet annars. Så jag var otroligt tacksam och dessutom har vi haft mycket trevligt! Speciellt hon, som har badat bubbelbad, ätit glass och tittat på film hela dagarna. Men som tur tycker jag att det är kul att jobba. Jag jobbar inom hemtjänst och jag tycker det är superkul att träffa mina gamlingar, dem blir nästan som en familj för en! 
 
Efter jobbet idag, åkte jag hem till min mormor som fyllde 63 år. Min mamma var bara 19 år när hon fick mig och därför är alla mina släktingar rätt unga. Mormi, som jag brukar kalla mormor, bjöd på smörgåstårta, men det bästa med besöket hos henne var att få träffa familjen. Mamma, lillebror, moster, kusiner, morbröder och ingifta släktingar var alla där och vi har det alltid så bra ihop. Jag är så otroligt glad att jag har så bra kontakt med min familj, både på mammas och pappas sida!
 
Nu väntar jag på att mannen i mitt liv ska komma hem. Jag har saknat honom kopiöst mycket och när han kommer hem väntar 10 rosor och smörgåstårta. Han kommer hem sent inatt, så jag kommer inte vara vaken då jag är alldeles för trött för att hålla mig vaken, men jag längtar tills att känna hans kropp emot min och efter hans bästa pussar.
 
 
Finaste killen i stan!

Hej!

Jag har tidigare i mitt liv samlat på mig många olika bloggar med olika namn, så det känns olämpligt att presentera mig eller så. Jag kör nog mer rakt på sak och berättar vad jag gör.
 
Nåväl. Min sambo har åkt bort över helgen till England för att titta på fotboll med en vän, så för tillfället är jag gräsänkling. Det låter kanske inte så dumt, men under de två åren som vi varit tillsammans är det faktiskt första gången för mig och jag vantrivs. Det känns så konstigt att vara i vår lägenhet utan honom. Jag har ingen och busa med, bråka med, irritera eller gosa med. Så, för att göra det bästa av situationen, åkte jag igår hem till min pappa med familj och tillbringade natten. Gjorde min lillasyster, som sover i ett eget hus på tomten (långt in i skogen) sälle och pratade långt in på kvällen. 
 
Idag vaknade vi, klädde på oss och åkte in till stan för att köpa klätterskor! Jag har nämligen fått en dille på att klättra. För dem som inte känner mig kan jag säga att jag är en periodare i allt jag gör och är lite rädd att klättring bara är en av dessa "perioder" som jag får, men jag hoppas att det är något som jag fortsätter med! Skorna jag köpte känns super, så nästa vecka blir det massor av klättrande tänkte jag.
 
Senare idag kommer min vän till mig och tillbringar helgen, trots att jag knappt kommer vara hemma. Jag vill verkligen inte vara ensam och jag har ingen lust att öva upp det heller, så jag är glad över att hon kommer. Jag själv kommer jobba hela helgen, så som kompensation så får hon använda vårat badkar.
 
Detta är då jag, som provklättrar med mina nya fina skor!
RSS 2.0